TIENS snaga prirode

Predstavljamo vam odabrane preparate kompanije Tiens

 


Aparati i proizvodi za harmonizaciju i ravnotežu

Akupunktura bez boli


Aparat za bezbolnu akupunkturu.Detaljnije informacije  na mob:

091 534 3844

Preporučamo ga svima, a posebno onima koji imaju problema sa tlakom, koncentracijom, stresom, seborejom, opadanjem kose, glavoboljom, snom...

Tiens Aparat " kućni masažer" možete koristiti za cijelo tijelo. Tretirajući akupunkturne meridijane i točke u toplini svog doma ili na poslu (putu) Tvorac ovog aparata dobio je za njega osam međunarodnih zlatnih medalja za naučno-tehnički pronalazak i dizajn.

Preporučamo ga svima. Jednostavno u svom domu, na poslu ili putu češljanjem harmonizirajte i povratite svoju ravnotežu. Uspostavite balans energija djelujući na aku točke i meridijane.Detaljnije možete pogledati na našoj stranici: www.akupunktura.akcije.biz


Za  potpunu relaksaciju i harmonizaciju.  

Predstavljam vam višefunkcionalni nadmadrac koji stvara negativne ione, infracrveno zračenje i bio magnetno polje. Stvorili su ga vodeći instituti Japana i Kine.

TIENS madrac zdravlja radi na tome da se teorija Huangdi's Internal Classics – hladna glava i tople noge naprave dobar san – pretvori u praksu. TIENS energetska zvijezda utječe na naše tijelo od glave do pete, po znanstvenom razumijevanju, tako da se raspršeni magnetizam nakuplja i prodire u tijelo te radi na akupunkturnim točkama na leđima i udovima.

TIENS energetska zvijezda je izrađena od turmalina, magnetske, rijetke zemlje, i drugih materijala.
Tiensova  Ti - energetska narukvica


Ti - energetske narukvice  s titanom u kombinaciji s magnetima su jedinstveni u dovođenju u ravnotežu magnetskog polja oko nas te dovode u ravnotežu pozotivne i negativne ione u ljudsko tijelu.

Za sve koji previše vremena provedu pred TV ekranima i računalima.

  • Bioinertni metal - Titanij
  • Generatot negatvnih iona - Germanij
  • Balanser magnetnog polja - Magnet


 Detaljnije pogledajte na stranici www.akupunktura.akcije.biz